KIITOS ETTÄ VASTAAT ASIAKASKYSELYYMME!

Rakkaat asiakkaat!

Taakse jäänyt vuosi on näyttäytynyt hyvin erilaiselta, kuin mitä siltä odotimme. Teistä monen arki on muuttunut merkittävästi studion ulkopuolella ja toivomme, että olemme kaiken tämän keskellä onnistuneet tarjoamaan jonkinlaisen tutun ja turvallisen tukikohdan, missä olette saaneet hengähtää ja nauttia tanssista. Vaikka jouduimmekin loppuvuodesta vielä siirtymään uudemmin zoomin puolelle harjoittelemaan. Meille te asiakkaat olette erittäin tärkeitä ja haluamme osaltamme tuoda elämäänne iloa ja energiaa. Uuden vuoden ollessa nurkan takana haluaisimme kovasti kuulla, kuinka sinulla menee ja mitä odotuksia sinulla on tanssin suhteen ensi vuodelle. Alla olevien kysymysten avulla pystymme suunnittelemaan ja kehittämään toimintaamme, joten kiitämme suuresti kaikista saamistamme kommenteista ja palautteesta. 

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja sähköpostiosoitteiden jättäneiden kesken arvomme viisi kertakorttia käytettäväksi HSDS tunteihin. Kyselyyn on mahdollista vastata 1.1.2021 asti. 

Lämmin kiitos avustasi ja tervetuloa takaisin studiolle tanssimaan! 


Arvonnan säännöt

1. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa, arvonta ei edellytä tuotteen tai palvelun ostoa

2. Kukin henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran, saman henkilön usemmat osallistumiset poistetaan

3. Osallistumalla arvontaan henkilö hyväksyy HSDSn uutiskirjeen ja markkinointiviestien vastaanottamisen sähköpostitse, eli osallistujien sähköpostit lisätään uutiskirje listaan. Uutiskirje tilauksen voi perua koska tahansa, HSDS ei luovuta sähköpostiosoitteita kolmansilleosapuolille

4. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä, joka on HSDS. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaa liittyvistä kuluista. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti HSDS toimesta. HSDS sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä, ellei voittajaa tavoiteta seitsemän arkipäivän sisällä ilmoittamisesta, HSDSllä on oikeus arpoa uusi voittaja. 

5. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi

6. HSDS varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan HSDSn verkkosivujen kautta. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

7. HSDS ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

8. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.