Baletti

Baletti avoin

Tiistaisin klo 16.30-17.30

Jaana Puupponen

Jaanan tunneille voi tulla kuka tahansa aivan aloittelijasta kokeneeseen tanssijaan. Hän muokkaa tunnin sisältöä aina mukana olevien oppilaiden mukaan. Jaana haluaa rakentaa luottamuksen oppilaidensa kanssa ja kuulee mielellään mitä he ovat tunnilta hakemassa. Elämäntyö baletin parissa on tarjonnut hänelle laajan tähtikartan mistä ammentaa keinoja siihen, että hän voi auttaa jokaista parhaalla mahdollisella tavalla. Iloinen ja nauravainen Jaana altistaa itsensä mielellään ja haluaa esimerkillään osoittaa, että virheet ovat sallittuja ja niitä saa tehdä. Hän uskoo, että positiivisessa ja kokeilunhaluisessa rennossa ilmapiirissä kuka tahansa inspiroituu ja oppii parhaiten. Oppilailta Jaana odottaa ainoastaan uteliaisuutta tulla tunnille ja hänen tehtävä opettajana on sen jälkeen innostaa ja koukuttaa itse lajiin.

Baletti alkeet avoin

Torstaisin klo 18-19

Baletti

Lauantaisin klo 10.30-12

Karl Hedman

Tunnin rakenne ja vaatimustaso vaihtelee mukana olevien oppilaiden mukaan ja hän neuvoo mielellään yksilöllisesti. Tunnilla ei ole ikärajaa vaan mukaan voivat tulla kaikenikäiset ja -tasoiset.

Karl uskoo 20 vuoden opetuskokemuksella, että baletti antaa hyvän peruspohjan kaikille tansseille ja sen päälle voi rakentaa mitä vain. Opettajana Kalle nauttii siitä, että näkee oppilaiden oivaltavan ja hänen sieluaan lämmittää erityisesti oppilaan aito halu kehittyä.