Baletti

Baletti avoin jatko

Tiistaisin klo 11-12.30

Baletti avoin alkeet

Tiistaisin klo 16.30-17.30

Ilmoittaudu

Opettaja: Jaana Puupponen

Jaanan balettitunneille ovat tervetulleet kaiken ikäiset, aivan aloittelijasta kokeneeseen tanssijaan. Tunnin sisältö muokkautuu aina mukana olevien oppilaiden mukaan. Tunnilla tehdään suurin osa harjoituksista tangoilla ja rakenne on pitkälti sama, jolloin oppilaat kehittyvät toistojen kautta, ja omaksuvat niistä erilaisia variaatioita. Tunti huipentuu keskilattialla tehtäviin harjoituksiin.

Elämäntyö baletin parissa on tarjonnut Jaanalle laajan tähtikartan mistä ammentaa keinoja siihen, että hän voi auttaa jokaista parhaalla mahdollisella tavalla. Iloinen ja nauravainen Jaana altistaa itsensä mielellään ja osoittaa esimerkillään, kuinka tanssija voi antautua liikkeen vietäväksi. Hän uskoo, että positiivisessa ja kokeilunhaluisessa rennossa ilmapiirissä kuka tahansa inspiroituu ja oppii parhaiten. Oppilailta Jaana odottaa ainoastaan uteliaisuutta tulla tunnille ja hänen tehtävänään opettajana on sen jälkeen innostaa ja koukuttaa itse lajiin.Baletti avoin, Keskiviikkoisin klo 18-19

Baletti edistyneet, Torstaisin klo 10.30-11.30

Baletti avoin jatko, Lauantaisin klo 10.30-12

Ilmoittaudu

Opettaja: Karl Hedman

Studion viikko-ohjelmasta löytyy kaksi eritasoista Kallen ohjaamaa balettituntia. Torstain tunnille on helppo tulla aivan aloittelijankin. Tunnilla tehdään suurin osa harjoituksista tangoilla ja rakenne on pitkälti sama, jolloin oppilaat kehittyvät toistojen kautta, ja omaksuvat niistä erilaisia variaatioita. Tunti huipentuu keskilattialla tehtäviin harjoituksiin. Lauantain pidempi tunti on suunnattu erityisesti jo tanssillista kokemusta omaaville. Tunnin rakenne noudattaa perinteistä balettitunnin kaavaa.

Kalle uskoo 20 vuoden opetuskokemuksella, että baletti antaa hyvän pohjan kaikille tanssimuodoille ja toimii myös erinomaisena oheisharjoitteena eritasoisille. Opettajana Kalle nauttii siitä, että näkee oppilaidensa oivaltavan ja hänen intohimoinen suhtautumisensa jokaiseen liikkeeseen saa oppilaan venymään parhaimpaansa. Kallen sielua lämmittää erityisesti oppilaiden aito halu kehittyä ja hän neuvoo mielellään yksilöllisesti kaikenikäisiä ja tasoisia oppilaita.