KIITOS ETTÄ VASTAAT ASIAKASKYSELYYMME!

Tervehdys, rakkaat asiakkaamme!

Taakse jäävä kevät on ollut kaikessa erikoisuudessaan varsin ikimuistoinen ja opettavainen. Tanssistudiona olimme yllättäen ison digiloikan edessä ja haluammekin kiittää teitä kaikkia asiakkaita saamastamme tuesta. Kiitos, että olette mahdollistaneet ihanan henkilökuntamme ja koko studion toiminnan jatkuvuuden.

HSDS@HOME on toivottavasti tarjonnut kaikille halukkaille mahdollisuuden tanssin opetukseen ja haluamme tietysti tarjota näitä teknologian mahdollistamia vaihtoehtoja myös tulevaisuudessa. Studion ovet päästään avaamaan 1.6. emmekä malta odottaa, että näemme taas teidän kaikkien iloiset kasvot ryhmätunneilla. Alkuun joudumme rajoittamaan studiolla ryhmien kokoja ja siksi tulemme livestreamaamaan suurimman osan tunneista, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Juhannukseen asti suunniteltu aikataulu löytyy tästä linkistä 

Suunnittelussa olemme siirtäneet katseet jo pidemmälle kohti kesää ja suunnittelun tueksi haluaisimme kuulla teidän asiakkaiden arvokkaita ajatuksia. Olisimme kiitollisia, jos vastaisit lyhyeen kyselyyn ja välittäisit näin omat toiveesi kesää koskien. Kyselyn lopussa on mahdollista jättää myös vapaamuotoisesti terveisiä ja muita toiveita studion suuntaan.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja sähköpostiosoitteiden jättäneiden kesken arvomme viisi HSDS-tuotepakettia! Paketti sisältää osallistumisen yhdelle vapaavalintaiselle ryhmätunnille (voimassa 31.12.2020 asti), HSDS-treenikassin ja jalkahoitopaketti. Kyselyyn on mahdollista vastata 26.5.2020 asti.

Lämmin kiitos avustasi ja tervetuloa takaisin studiolle tanssimaan! 

Arvonnan säännöt

1. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa, arvonta ei edellytä tuotteen tai palvelun ostoa

2. Kukin henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran, saman henkilön usemmat osallistumiset poistetaan

3. Osallistumalla arvontaan henkilö hyväksyy HSDSn uutiskirjeen ja markkinointiviestien vastaanottamisen sähköpostitse, eli osallistujien sähköpostit lisätään uutiskirje listaan. Uutiskirje tilauksen voi perua koska tahansa, HSDS ei luovuta sähköpostiosoitteita kolmansilleosapuolille

4. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä, joka on HSDS. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaa liittyvistä kuluista. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti HSDS toimesta. HSDS sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä, ellei voittajaa tavoiteta seitsemän arkipäivän sisällä ilmoittamisesta, HSDSllä on oikeus arpoa uusi voittaja. 

5. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi

6. HSDS varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan HSDSn verkkosivujen kautta. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

7. HSDS ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

8. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.