LATINOSHOW

Maanantaisin

LatinoShow alkeet klo 17-18

LatinoShow jatko klo 18-19.30

Ilmoittaudu!

Opettaja: Marko Keränen

Taso: alkeet- ja jatkotaso erikseen

Maanantaisin Markon vauhdikkaille Latino Show tunneille voi tulla ensin aloittelijat ja jälkimmäiselle jonkin aikaa tanssineet. Tunneilla on sama systemaattinen rakenne alkulämmittelyineen ja salin poikki harjoituksineen, joita hyödynnetään viikoittain vaihtuvassa tanssillisessa koreografiassa. Latino Show tunneilla yhdistellään yleensä latinalaistanssityyleja ja -rytmejä erilaisiin showtanssitekniikoihin ja tanssitaan täysillä sydämen kyllyydestä Markon energisellä ohjauksella!

Latino Show on on myös Finnish Dance Organizationin (FDO) alainen kilpailumuoto, joka soveltuu erinomaisesti erilaisia latinalaistansseja harrastaneille: salsaajille, seuratanssijoille, kilpatanssijoille, bailatinon tai muun soolotanssilajin harrastajille. Lajissa pääsee hyödyntämään osaamistaan ja saa samalla uudenlaista esiintymis- ja kilpailukokemusta. Laji avaa myös parittomille tanssijoille mahdollisuuden kilpailla, sillä pienryhmä voi muodostua vaikka pelkästään naisista.

HSDS:n kautta on myös mahdollisuus päästä kilpailemaan joukkueessa, joten olethan yhteydessä mikäli olet kiinnostunut tästä kilpailumuodosta.