Pikkujoulut @HSDS

Oletko suunnittelemassa työ- tai kaveriporukalla pikkujouluja? Vaikka pikkujoulutanssit kaupungin yössä ovat tämän vuoden osalta evätty, niin ei tanssikenkiä tarvitse jättää kaappiin pölyttymään! Varatkaa yhteinen Xmas Party Dance Online osaksi pikkujoulujenne ohjelmaa ja heittäytykää musiikin ja rytmien vietäväksi jokainen omassa turvallisessa ympäristössä. Voitte esittää meille toiveen tanssilajista, teemasta, musiikkikappaleesta sekä tietysti opettajasta*, ja tunti räätälöidään tarpeisiinne. Soolona tanssittavat ammattitaidolla suunnitellut tunnit sopivat eritasoisten ryhmien tarpeisiin, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Meillä on paljon kokemusta eri kokoisten ryhmien ohjauksesta verkossa, joten voit jättää suunnittelun huoleti vastuullemme. Yhdessä tekeminen yhdistää ja tarjoaa tunnelmaa erikoisina aikoina. Nyt on mahdollisuus ottaa jo ensi vuoden pikkujoulujen muuvit haltuun ja heittää yhdessä vapaalle. Valitkaa teille sopivin paketti alla olevista ja kertokaa meille toiveenne sisällöstä ja ajankohdasta.

Xmas Sparkle 30min 200€

Xmas Star 45min 250€

Xmas Gold - Kerro toiveesi kestosta ja suunnittelemme yhdessä teille parhaan paketin, hinta tapauskohtainen.

Tunnit voidaan järjestää Zoomin välityksellä, joten osallistujat tarvitsevat vain tietokoneen, puhelimen tai tabletin, sekä verkkoyhteyden. Mielellään myös web-kameran ja mikrofonin.

Jokaiselle pikkujoulutanssijalle tarjoamme lisäksi huikean 20% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi HSDS:llä (sisältää kerta- ja sarjakortit, studiotuotteet ja tanssikengät). Alekoodi on voimassa 31.03.2021 asti. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

PS. Mikäli ryhmäkokonne on pieni ja haluatte tutulla porukalla tanssia mieluummin yhdessä studiomme tiloissa Kaapelitehtaalla, niin on se myös mahdoollista. Ole meihin yhteydessä ja suunnitellaan teille turvallinen yhteinen elämys!