TYÖHYVINVOINTI JA YRITYSLIIKUNTA

Työporukan tiimipäivä saa täydellisen energiaboostin yhteisestä tanssi- ja/tai kehonhuoltotunnista. 

Heittäytykää musiikin ja rytmien vietäväksi ja tuulettakaa tunnelmaa. Yhteisen liikunnallisen hetken jälkeen on taas hyvä jatkaa suunnittelua ja kokoustamista, kun aivot ovat saaneet happea ja nivelet liikettä. Voitte esittää meille toiveen tanssilajista tai teemasta, sekä tietysti opettajasta*. Tunnit voidaan pitää soolotunteina, eikä aikasempaa kokemusta tarvita, sillä ammattitaitoiset opettajamme osaavat huomioida eritasoisten ryhmien tarpeet. Yhteisen tanssihetken rinnalle voimme myös räätälöidä kehonhuoltoa niin ohjattuna opetuksena kuin hieronnankin muodossa. Studiomme tiloista ja Kaapelitehtaalta löytyvät riittävät suihku- ja pukuhuonetilat käyttöönne siltä varalta, että haluatte vaihtaa vaatetta tanssin jälkeen.


Myös säännölliset yhteiset liikunnalliset viikkotunnit ovat suosittuja työporukoiden keskuudessa. Kauttamme onnistuvat myös säännölliset opetustuokiot, jolloin pääsette kokeilemaan useampia tanssilajeja, opettajia ja teemoja. Opettajiemme ammattitaidolla pääsevät kaikki varmasti nauttimaan rytmistä ja liikkumaan itselleen sopivalla tavalla.


Voimme järjestää yhteistä ohjelmaa työyhteisöllenne myös verkko-opetuksena. Opettajamme ovat tottuneet ohjaamaan ryhmiä videon välityksellä, joten mahdollisten rajoitteiden ei tarvitse olla esteenä yhdessä tekemiselle ja tiimihengen kohotukselle. Yhteinen säännöllinen liikunnallinen tuokio verkossa voi olla paras mahdollinen yhteinen hetki viikoittaisten palaverien lomassa ja tarjota kaivattua vaihtelua.


Esimerkki hinnoittelu: Työporukat alkaen 250€ / 10 hlö.